Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Dominika Mirgová: To jsou přesně ty předsudky, které je třeba bourat

31. října 2012
Čtení na 2 minuty
Slovenská zpěvačka Dominika Mirgová v úterý představila videoklip k písni Labuť. Singl, který vyšel začátkem října, věnovala všem, kteří přes své komplexy nevidí své skutečné já. Ve videu se před zraky diváků mění k nepoznání. Zároveň ním chce bojovat proti předsudkům a komplexům z nedokonalosti.
"Písnička je o tom, že jsme všichni hezcí, výjimeční, bez ohledu na to, co o nás říkají jiní. Označení jako buzna, kripl, nebo štětka pro vyzývavě oblečenou ženu, to jsou přesně ty předsudky, které je třeba bourat, "vysvětlila mladá interpretka, která se v duchu poselství písně neváhala svléknout.

"Myslím, že je tam několik silných momentů, když si člověk uvědomí, že opravdu je důležité být sám sebou a nenechat se ovlivňovat jinými. Každý z nás je jiný, výjimečný, " pro server Pravda.sk dodala zpěvačka, která se prý sama nejlépe cítí nenalíčená v pohodlném oblečení.

Přesto, že pěkné šperky a líčení má ráda, z retuše, která se v klipu objeví, má podle vlastních slov strach. "Nejsem to já. Rada se pěkně obléknu, nalíčím, ale móda zachází příliš daleko a vysílá mladým holkám nesprávný odkaz o tom, že když má někdo širší boky, je to ta největší katastrofa na světě, "vysvětlila s tím, že vnitřní krása je mnohem důležitější, neboť vyzařuje navenek a právě o tom je i její nový videoklip a skladba Labuť. "Kdo se na něj podívá, pochopí," poznamenala.
Jak přiznala, zná pocit "být dole", ale zároveň tvrdí, že pokaždé třeba vstát a jít dál. "Labuť je o tom, že není třeba jít vždy s proudem, že každý z nás je jedinečný a neměl by se snažit splynout s davem. Všichni jsme krásní, i když možná nesplňujeme všechny atributy, které stanoví módní svět, "vysvětlila Mirgová, která je sama často terčem posměšků a kritiky za svůj vzhled. "Do očí vám to řekne málokdo, ale na internetu jsem si už přečetla leccos a přesto, že jsem zvyklá, tyto věci umějí zabolet," dodala.
Po textové a producentské stránce skladbu zastřešil Miro Jaroš, jehož talent Dominika využívá velmi ráda. "Umí ​​dokonale vystihnout mé myšlenky. Jeho texty jsem měla ráda vždycky i ve studiu jsme už sehraný tým. Martin SENCO do skladby nahrál klavír, Vlado Gnepa skladbu aranžoval a spolu s Mirem Jarošem jsou jejími producenty, "představila zpěvačka tvůrčí tým.
Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon