Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

ROMEA TV

Zpěvačka Erika Fečová letos pokřtí nové album Go For It

08. října 2015
Čtení na 1 minutu

Erika Fečová, známá např. z kapely Navigators, je talentovaná rnb a soulová zpěvačka. V současnosti připravuje křest již druhého sólového alba Go For It. Na samotné natáčení desky si přizvala zahraniční hosty, současného pianistu Lady Gaga Brocketta Parsons a bubeníka George ” Spanky ” McCurdyho, kteří se v ČR poprvé objevili v O2 Aréně v rámci turné Lady Gaga.

Tito dva hudebníci jsou spojeni i s dalšími světově známými hudebními projekty a populárními hvězdami jako např. P. Diddy, Erykah Badu, Jill Scott, Justin Timberlake, Queen Latifah, Backstreet Boys.

Překvapením tohoto alba jsou i dva české texty. Jeden text pochází z pera producenta alba Go For It a Michaela Viktoříka z J.A.R.. Druhým je ramake skladby Obyčejnej svět od skupiny ABRAXAS. Tento song je také jediným neautorským dílem celé desky.

Producent projektu Go For It, známý pod pseudonymem naHARIba, vstupoval do aranží, výběru zvuku, zvukových efektů, rytmiky a byl tím elementem, který nutil Eriku nebýt vždy tou Erikou, na kterou je posluchač zvyklý.

Samotný křest alba proběhne 6.11. v Dance Union Clubu (Vinohradská 23, Praha 2) od 20:00 hod., zde jako předskokani vystoupí i rapeři z United Gipsy Crew z Prahy.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon