Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Mezi účinkujícími nové řady StarDance se objeví i Romové - herci Jan Cina a Zdeněk Godla

20. dubna 2021
Čtení na 1 minutu

Česká televize odhalila osobnosti, které se na podzim utkají o titul krále a královny tanečního parketu v soutěži StarDance. Letos se mezi účastníky objeví hned dva Romové, herci Jan Cina a Zdeněk Godla.

Tradiční desítku soutěžících doplní herečka Simona Babčáková, zpěvačka Tereza Černochová, herec Pavel Trávníček, herečka Marika Šoposká, zpěvák Mirai Navrátil, tenistka Adndrea Sestini Hlaváčková, krasobruslař Tomáš Verner a farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká. 

Jedenáctou řadu StarDance budou již tradičně moderovat Tereza Kostková a Marek Eben. Taneční soutěž se na obrazovky vrací po obvyklé roční pauze, ale za neobvyklých podmínek. Příprava nové řady musí zohlednit možné scénáře v souvislosti s pandemií covidu-19.

„Sledujeme situaci i v zahraničí, například na BBC se soutěž konala loňský podzim bez diváků, změny se týkaly moderace i poroty. My stále ale doufáme v živé publikum, budeme ale pečlivě postupovat podle platných bezpečnostních opatření. Co mohu slíbit, že se opět budeme snažit o neopakovatelnou atmosféru, jakou oplývá každý ročník,“ uvedl generální ředitel České televize Petr Dvořák.

VIDEO

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon