Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

ROMEA TV

VIDEO: Skupina TripleKingz vypustila do světa nový letní hit. Chystají i koncerty

14. srpna 2019
Čtení na 1 minutu

Skupina TripleKingz ze Slovenska není na hudební scéně dlouho, přesto její tvorba získává více a více fanoušků. Trojice zkušených muzikantů Jayboy aka Erik, Ro Bo a El Francesco aka Fero nyní vydala společný letní hit s názvem “Za to to stálo” a chystají také koncerty.

“Inspirují nás hlavně představitelé hudební scény ze zahraničí. Děláme moderní hudbu, od hiphopu po RnB. V naší tvorbě nás inspirují hlavně zažité momenty z minulosti, radost, smutek, motivace, zklamání, ale třeba i krásné chvíle v lásce. A někdy jen Erik pustí instrumentál a my ze sebe sypeme slova. Záleží to i na stylu dané hudby, protože jak jsem zmínil, děláme různé žánry. Každý se v tom umí najít,” uvedl pro server Romea.cz člen kapely El Francesco.

Muzikanti z TripleKingz by rádi koncertovali také v České republice. “S radostí bychom vystoupili i v ČR. Přiznám se, já osobně jsem ještě nikdy nebyl v České republice, a to jsem už byl v různých státech v rámci EU. Pro mě by to byla tím pádem dvojnásobná radost,” doplnil El Francesco.

Více informací o nejbližších koncertech kapely TripleKingz a jejich skladbách najdete na Instagramu @triplekingz

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon