Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Top Styl Designer roku Pavel Berky obleče Miss Junior

11. října 2012
Čtení na 1 minutu

Ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová oslovila ke spolupráci Pavla Berkyho. Nadějný student módní tvorby VŠUP v Praze vyhrál v únoru prestižní módní soutěž, jež je součástí mezinárodních módních veletrhů STYL a KABO.

Již zanedlouho se finalistky soutěže sjedou do Blanska, kde proběhne soustředění Škola Miss Junior, zakončené finálovým večerem. Dívky dostanou v průběhu soustředění řadu úkolů, čeká je konzultace s dietologem, školení vizážistky nebo fitting před módním focením.

„V rámci Školy Miss Junior se každoročně fotí fashion story. Pro letošek jsme do ní vybrali právě modely pana Berkyho, mimo jiné i z jeho vítězné kolekce XY. Krom toho ovšem Pavel Berky připraví speciálně pro finále soutěže autorské kostýmy, ve kterých finalistky České a Slovenské republiky zatančí společnou choreografii. Modely budu vytvořeny prakticky na místě, každé dívce individuálně doslova na míru,“ informovala Karla Jasná z realizačního týmu.

Videoklip a fotografie z fashion story Pure Innocence uvidí diváci finálového večera, který se uskuteční 1. listopadu na zámecké sýpce v Blansku, a následně i televizní diváci celoplošné stanice Televize Pětka, který uvede o přípravách a finále Miss Junior 2012 netradiční záznam.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon