Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zdeněk Godla jako zabiják Zola! Titulní roli dánského krimifilmu ztvárnila nová herecká naděje Luboš Oláh!

08. července 2021
Čtení na 1 minutu

Pátým dílem pokračuje veleúspěšná severská krimisérie Oddělení Q, která vzniká podle bestsellerů dánského autora Jussiho Adlera-Olsena.

Nejnovější pokračování nese název Marco a v roli zabijáka Zoly se v něm představí Zdeněk Godla, titulní role Marca se zhostil Luboš Oláh, vedlejší pak David Oláh.

Tradičními hrdiny Oddělení Q jsou Carl Morck a jeho asistent Asad. Tentokrát rozplétají dánský zločin, jehož stopy vedou až do Česka. Čtrnáctiletého Marca dopadne policie na dánských hranicích ve vlaku z České republiky, která u něj najde pas pohřešovaného státního úředníka obviněného ze sexuálního zneužívání. Chlapec odmítá vypovídat, přestože ho pronásleduje gang zabijáka Zoly.

Film se točil v českých reáliích, mimo jiné také na žižkovském nákladovém nádraží. Česká premiéra filmu, kterému odborníci predikují úspěch, bude 5. srpna.

Pro Luboše Oláha jde o filmový debut, naopak Zdeněk Godla patří mezi zkušené herce. Nejvíce ho proslavil dnes již kultovní seriál Most!, výraznou roli si také zahrál v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Letos na podzim se představí v taneční sérii Stardance.

VIDEO

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon