15. prosince 2019 (neděle)
svátek má Radana

Agentura pro sociální začleňování hledá lokální konzultanty/-tky pro Ústecký kraj

Praha, 11.4.2013 9:30, (ROMEA)
--ilustrační foto--

Agentura pro sociální začleňování hledá nové zaměstnance či zaměstnankyně na pozice lokálního konzultanta či konzultantky pro lokality v Ústeckém kraji.

LOKÁLNÍ KONZULTANT/KA – ÚSTECKÝ KRAJ

Lokální konzultant/ka zajišťuje zejména koordinaci lokálních partnerství ASZ v lokalitách, komunikaci s partnery a poradenství především v oblasti tvorby a implementace místních politik a projektů zaměřených na integraci obyvatel sociálně vyloučených lokalit. Standardně má lokální konzultant/ka v působnosti dvě lokality, případně je možný též poloviční úvazek.

Konkrétní lokality budou upřesněny během výběrového řízení.

Pro uvedenou pozici požadujeme:

• VŠ/VOŠ humanitního zaměření
  • orientaci v oblasti integrace obyvatel sociálně vyloučených romských lokalit (znalost nástrojů a relevantních dokumentů)
  • orientaci v oblasti dotačních programů
  • základní znalost organizace samosprávy a státní správy
  • komunikační dovednosti a flexibilitu
  • praxe v oblasti sociální integrace je výhodou.

Nabízíme:

•  práci v dynamickém a rozvíjejícím se kolektivu
  • podíl na řešení klíčového společenského fenoménu
  • možnost seberealizace v oblasti politik sociální integrace
  • pracovní poměr na celý úvazek nebo DPČ (odpovídající polovičnímu úvazku),
  • odpovídající platové ohodnocení.

Předpokládaný nástup: červen/červenec 2013.

Více informací o činnosti odboru na www.socialni-zaclenovani.cz

Životopis a motivační dopis zasílejte v termínu do 25. dubna 2013 na e-mailovou adresu: ledinska.silvie@vlada.cz

Kontaktní osoba pro získání informací: Jakub Švec, 296 153 272, svec.jakub@vlada.cz

Agentura pro sociální začleňování

Agentura pro sociální začleňování, Práce

Vánoce na turistické základně Myšinec v Budišovicích u Hrabyně prožily děti z dětských domovů z Čeladné, Příbora, Liptálu, Býchor a Uherského Ostrohu. (FOTO: Vladislav Sobol)

videoZÁZNAM: Situace je zoufalá, děti z dětských domovů končí i po 30 letech rozvoje ústavní péče na ulici

25.11.2019 11:33
V České republice vyrůstá v dětských domovech a dalších typech zařízení pobytové péče přes 8 000 dětí, z toho několik stovek ročně odchází do dospělosti.

Dalibor Karvay

Vídeňský symfonický orchestr jmenoval houslistu Dalibora Karvaye prvním koncertním mistrem

22.11.2019 11:15
Vídeňský symfonický orchestr jmenoval 34-letého slovenského houslistu Dalibora Karvaye svým prvním koncertním mistrem. Informoval o tom hudebníh časopis The Strad.

Druhý ročník ocenění od romských organizací a nezávislých osobností Lúč z tmy (Foto: Facebook Lúč z tmy)

videoZÁZNAM: Slavnostního předávání ocenění Lúč z tmy

22.11.2019 0:01
Přímý přenos slavnostního předávání ocenění Lúč z tmy, které každoročně udělují romské organizace a nezávislé osobnosti těm, kteří se dlouhodobě zasazují o zlepšení postavení Romů v různých oblastech života nebo se významným způsobem podílejí na budování mostů mezi Romy a většinovou společností. Záštitu nad 2. ročníkem ocenění Lúč z tmy převzala slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Přenos z bratislavského Caffe Berinka odvysílá ROMEA TV od 19 hodin.