2. dubna 2020 (čtvrtek)
svátek má Erika

Aver Roma: 101 hrdých sponzorů chanovského fotbalu

Most, 10.9.2013 12:25, (ROMEA)
Fotbalový klub FK CHANOV AVR

Fotbalový klub, který v posledních letech slavil již několik sportovních úspěchů hledá sponzory. Níže uvádíme celé znění jejich výzvy.

Výzva

Občanské sdružení Aver Roma (Jiní Romové) se na Vás tímto obrací s možností stát se hrdým sponzorem chanovského fotbalu.

V dnešní době existuje více cest, jak sponzorovat mládežnický sport. Často se však stává, že peníze, které jdou tímto směrem končí úplně jinde než by měli a z aktivit, které na začátku vypadají velice slibně se stane buď tunel nebo hromada rezavějícího odpadu.

FK-CHANOV-AVR je fungující fotbalový klub, jehož činnost je z většiny financována nadšenci z řad chanovských občanů, kteří sbírají kluky z ulice a vedou je ke sportu.

Je tu 60 mladých kluků, kteří hledají své místo pod nebem jako členi fotbalového teamu.

Klub má přípravku, starší žaky a dorost, který se minulý rok probojoval do krajského přeboru, kvůli financím však musel od soutěže odstoupit. Kluci z dorostu by však v další sezóně chtěli naskočit znovu do soutěže a ukázat co v nich je.

Veškerý přehled vynaložených darů, fotky, videa, výsledky zápasů, přehled sponzorů najdete na našich webových stránkách www.fk-chanov-avr.cz.

Pro fungování klubu je potřeba 60 000,- ročně.

Což je 100 * 600, což je 50,- měsíčně pro každého ze 101 hrdých sponzorů chanovského fotbalu.

A proč 101, když stačí 100 :-) ?

Je to pomyslný jeden krok navíc, nakročení pro další akce, které sdružení AverRoma (Jiní Romové) chtějí mezi mládeží v Chanově, ale nejen tam, podporovat.

brf, fk-chanov-avr.cz

Fotbal, Chanov, Ghetta, tiskové prohlášení, Prevence, Aktivismus

David Beňák v rozhovoru pro ROMEA TV

videoDavid Beňák: Jak postupovat při žádosti o podporu při ztrátě práce a jak dlouho můžeme čerpat ošetřovné na dítě

31.3.2020 16:50
Co zásadního řeší agentura? Co teď připravuje a snaží se prosadit? Co dělat, když příjem rodiny poklesl a vznikly problémy s úhradou nákladů na živobytí? Na co mají lidé ve stavu nouze nárok?

Děti z teplického Klokánku při předávání sbírky (FOTO: Facebook Klokánek Teplice)

Romové v Bílině uspořádali sbírku pro Klokánek v Teplicích. Zapojily se desítky lidí

31.3.2020 14:39
Do pomoci potřebným se v době pandemie zapojili i Romové z Bíliny. Kadeřník Emil Karička zorganizoval sbírku potřebného materiálu pro Klokánek v Teplicích.

Lékař Jakub Jarý (FOTO: repro video Facebook DROM)

videoRomský lékař z infekčního oddělení nabádá k dodržování epidemiologických nařízení, noste roušky!

31.3.2020 13:46
Organizace DROM, romské středisko, zveřejnila na svém facebookovém profilu video, ve kterém romský lékař Jakub Jarý, který pracuje na infekčním oddělení, kde společně s dalšími lékaři vyšetří denně desítky lidí podezřelých z infekce novým typem onemocnění COVID-19, poděkoval všem v romské komunitě, kteří respektují nařízení, aby se zabránilo šíření této nemoci.

www.iROZHLAS.cz