4. července 2022 (pondělí)
svátek má Prokop

Hnutí Společně pro Trmice k zadržení Marcela Cichého: Věříme, že bude potvrzena jeho nevina

Trmice, 15.1.2015 11:56
Předvolební billboard hnutí Společně pro Trmice

Kriminalisté obvinili zastupitele hnutí Společně pro Trmice a učitele základní školy v Trmicích Marcela Cichého. Případ se týká šíření drog. Server Romea.cz zveřejňuje prohlášení hnutí v plném znění.

Tisková zpráva politického hnutí Společně pro Trmice

V průběhu minulého týdne byl zadržen člen naší politické strany (pan Mgr. Et Bc. Marcel Cichý), tuto skutečnost považujeme za velice nepříjemnou a vážnou. Naši členové se jí v posledních dnech intenzívně zabývají. V současné době však nemáme k dispozici dostatek validních informací, probíhají úkony ve vyšetřování orgánů činných v trestním řízení.

Žijeme v demokratickém státě, jednou ze zaručených zásad právního státu je presumpce neviny. Tj., že na jakoukoliv osobu, která je trestně stíhána, se pohlíží jako na nevinou do doby, než-li bude pravomocně odsouzena za stíhaný trestný čin. Do této doby na našeho člena pohlížíme jako na nevinného. Současně pevně věříme, že došlo k nešťastné souhře různých skutečností, které budou v průběhu vyšetřování vysvětleny a bude potvrzena nevina pana Marcela Cichého.

TZ hnutí Společně pro Trmice

Trmice, Drogy, Kriminalita