27. června 2022 (pondělí)
svátek má Ladislav

Sdružení Miret hledá dobrovolníky na umělecký tábor Romano drom

Bystré, 17.4.2014 13:04, (ROMEA)
Dětský sbor. Foto: Miret

Tým občanského sdružení Miret v čele se svou uměleckou vedoucí Idou Kelarovou hledá 8 dobrovolníků, kteří mají zájem, čas, chuť a energii podpořit volnočasové aktivity 40 romských dětí na uměleckém táboře „Romano drom“, který se bude konat ve dnech 26. 7. – 10. 8. 2014 v rekreačním středisku „Lúčka Potoky“ na východním Slovensku.

Součástí uměleckého tábora jsou koncertní vystoupení pěveckého sboru 40 romských dětí a členy pražské filharmonie Rudolfinum a jiných hostů. Tyto koncerty se budou konat v romských osadách Lenartov, Rudňany a Moldava nad Bodvou.

V případě, že máte zájem se zúčastnit uměleckého táboru jako dobrovolník nebo dobrovolnice, neváhejte a pošlete nám životopis a motivační dopis na mail info@miret.cz do 30. dubna 2014. Osobní setkání všech vybraných zájemců o tuto dobrovolnickou službu se bude konat dne 19. 5. v Americkém centru, Tržiště 13, Praha 1, 14:00 – 18:00 hod.

Vybranému týmu nabízíme obrovské životní zkušenosti a zážitky. Proplaceno bude cestovné. Strava a ubytování je hrazeno o. s. Miret.

Partnery projektu jsou ETP Slovensko, Snétberger Zenei Tehetség Központ a Česká filharmonie. Projekt je podpořen Mezinárodním Visegrádským fondem.
Těšíme se na spolupráci s novými lidmi a nezapomenutelné zážitky a zkušenosti.

Mezi jinými hledáme:
  • lektora angličtiny
  • lektora jógy pro děti
  • zdravotníka
  • lektora sborového gospelového zpěvu
  • lektor práva
  • lektor přírodovědy
  • lektory pro lekce  leadershipu
  • lektor výtvarné dílny
Ida Kelarova, ředitelka o. s.MIRET