17. října 2021 (neděle)
svátek má Hedvika

Strana rovných příležitostí: Jděte volit a nenechte se koupit

Praha, 9.10.2012 16:47, (ROMEA)
Logo Strany rovných příležitostí

Strana rovných příležitostí vyzvala občany České republiky, aby šli volit a nenechali se koupit lacinými sliby nebo "stokorunou". "Apelujeme na Vás, abyste si všímali, jak se která strana chovala před volbami a spojte si to s tím, co slibují teď!" uvádí se v prohlášení Strany rovných příležitostí, které server Romea.cz uveřejňuje v plném znění.

Výzva k občanům České republiky

Volby jsou neodmyslitelnou součástí demokratického zřízení. V nich si volíme své zástupce, kteří by měli hájit naše práva, vytvářet pracovní možnosti, starat se o naše zdraví a bezpečnost. Měli by sloužit lidem! Systém demokratického zastoupení však fatálně selhává, což občané dennodenně pociťují v každé oblasti svého života. Zástupci velkých politických stran bezostyšně slibují neuskutečnitelné cíle, které po volbách nejenže nejsou schopni naplnit, ale jednají v rozporu s tím, k čemu se svým voličům zavázali. Jejich skutečným záměrem je získat osobní a společenský prospěch spolu s podílem na veřejných financích, které většinou končí v jejich kapsách nebo v politických stranách za které jsou nominováni. Jejich skutečným cílem je vytváření vhodného podnikatelského prostředí pro jejich sponzory, klienty a lobbisty.

Každý z dlouhodobě působících politiků nese přímou zodpovědnost za současný stav společnosti a výši životní úrovně v naší zemi! Vazby, které si v průběhu let vytvořily, se dají odstranit jedině oslabením jejich moci a to právě ve volbách. Politické strany a jejich lídři potřebují Vaše hlasy k tomu, aby se opět dostali do svých pozic a měli moc vyjednávat za Vás!

Nenechte se proto koupit lacinými sliby, „stokorunou“ nebo hřejivými slovy. Apelujeme na Vás, abyste si všímali, jak se která strana chovala před volbami a spojte si to s tím, co slibují teď!

Jděte k volbám, avšak řiďte se zdravým rozumem! Nedejte šanci těm, kteří Vás dlouhá léta připravují o důstojný život a bezpečnost.

Občané máte dvacetidvou letou zkušenost!

Strana rovných příležitostí

Volby, Volby do zastupitelstev krajů 2012