Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Blíží se uzávěrka soutěže "Menšiny mezi námi"

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Občanské sdružení ROMEA vyhlašuje 4. ročník literární a výtvarné soutěže s názvem „Menšiny mezi námi“. Účastnit se jí mohou děti, žáci, studenti do 18 let, při vyhodnocování budou rozděleni do tří věkových kategorií. Uzávěrka soutěže je 30. listopadu 2007!

Vítězové budou slavnostně oceněni 11. prosince v Mramorovém sále Paláce Lucerna. Některé z příspěvků budou uveřejněny v časopise Romano voďi (www.romanovodi.cz), na webových stránkách
www.romea.cz, rovněž se dočkají vydání ve speciální brožuře věnované této soutěži a ty nejlepší obrázky se objeví i na každoroční výstavě v pražské galerii Medůza.

Podmínky soutěže:

Literární soutěž:
Příspěvky nesmí přesáhnout délku dvou A4 listů psaných na počítači, na stroji či v ruce (pouze hůlkovým písmem). Žánr je neomezený – uvítáme písničky, básničky, příběhy, povídky, atd. Fantazii se meze nekladou, téma je dané, vše ostatní je na vás.

Výtvarná soutěž:
Obrázky musí být na papíře velikosti A4.

Povinné označení příspěvků:
1. Kategorie
2. Jméno, příjmení a věk autora
3. Třída, kterou navštěvuje
4. Úplná adresa školy
5. Telefonní číslo do školy + jméno učitele odpovědného za soutěžící
6. Kraj

Každý soutěžící smí soutěžit pouze v jedné z kategorií. Příspěvky musí být správně označeny, jinak budou vyřazeny ze soutěže!

Velice se těšíme na vaše výtvarná a literární dílka a na uchopení tématu menšin mezi námi! Případné dotazy velice rádi zodpovíme na tel: 257 329 667 (ROMEA, o.s.), 724 804 933 (Stanislava Ondová) či e-mailu:
burzaprace@romea.cz 

Práce zasílejte na email burzaprace@seznam.cz či poštou na adresu:
Občanské sdružení ROMEA (Stanislava Ondová), Žitná 49, Praha 1, 110 00.
Obálku označte heslem „MENŠINY MEZI NÁMI“.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon