Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Komentáře

Co je to za stranu?

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Když na lidoveckém sjezdu navrhl jeden z delegátů odvolání předsedy Jiřího Čunka,zvedlo se jen pět souhlasných rukou. Dokonce jeden bratr lidovec na kameru sdělil,že se za navrhovatele stydí. Co je to za stranu,kterou reprezentují bratři a sestry v takovém složení?
S výjimkou pěti všichni souhlasí s jednáním svého předsedy. Vůbec jim nevadí,že v podstatě násilím vystěhoval romské spoluobčany,zbavil své město problémů, které přesunul jinam a ty se,obecní nebo městský úřade, starej za nášVsetín.


Bratrům a sestrám nevadí nemorální chování člověka, který je milionářem a nestydí se vedle opravdu chudých »postavit do fronty« na sociální dávky.. Možná,že opravdu museli Romové ze Vsetína pryč,aby Čunka v této frontě nepředbíhali,jak tvrdí jeden z vtipů.

Ale pozor -zákon neporušil!Reprezentantům lidovců vůbec nevadí, že jejich předseda před lety téměř stoprocentně vzal úpla-tek »půl mega« a město jako starosta připravil možná omiliony. Aže jej téměř jistě vzal,,svědčí celá řada okolností. Sám nepožádal o zbavení imunity,někteří pro něj pravděpodobně falešně svědčili,byla snaha uplatit korunní svědkyni,jeden státní zástupce byl těsně před podáním žaloby odvolán,druhý rozhodl během pár dnů,,že žádný trestný čin nebyl spáchán,,a nakonec Čunek osobně zničil usvědčující důkaz,který se mu omylem dostal do rukou. Každý čistý člověk by trval na rozhodnutí sou-du. Předseda Čunek ne -asi věděl proč.


Nejlepším bratrům a sestrám KDU-ČSL také nevadí, že jejich šéf porušuje jedno z přikázání -nezalžeš. Při dokazování,jak přišel k milionům,kličkoval a měnil svá vyjádření. Nikdo nedokáže určit,kdy a zda vůbec mluvil pravdu.


Oprávněně se tedy ptám -co je to za stranu,kterou reprezentují takoví delegáti?

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon