Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Gipsy.cz vystoupí na slavnostním večeru Ceny Anděl 2008

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Přímý přenos 18. ročníku udílení výročních hudebních cen Akademie populární hudby sledujte v sobotu 21. března na ČT1 od 20.00 hod.

Sošky Andělů budou rozdány interpretům na základě hlasování Akademie populární hudby ve zbrusu novém složení. Akademie populární hudby je nyní řízena přímo Mezinárodní federací hudebního průmyslu ČR (ČNS IFPI) a počet kategorií byl zredukován na deset. V letošním ročníku je nově zařazena kategorie Zahraniční album roku. Žánrové ceny byly předány v přímém přenosu Noci s Andělem 14. března. Více informací: www.cenyandel.cz

Hlavním moderátorem slavnostního večera bude opět Richard Krajčo. V roli dalšího z moderátorů se představí Aleš Juchelka.
Vyhlášení cen Anděl 2008 ozdobí vystoupení například Dary Rollins, Jany Kratochvílové, Marka Ztraceného, Miroslava Žbirky, Terezy Kerndlové, IMT Smile, Toxique nebo zajímavých spojení známých interpretů, jakými jsou Ewa Farna se skupinou Čechomor či Aneta Langerová s Tomášem Klusem a řada dalších. Jako speciální zahraniční host vystoupí v programu pětičlenná německá rocková kapela Aloha From Hell. Všichni zpěváci, zpěvačky a kapely zazpívají či zahrají živě.

Pro slavnostní večer se připravuje speciální, poměrně dominantní a náročná scéna se třemi pódii a další potřebné technické zázemí ve spolupráci s českými i zahraničními dodavateli.

Více informací: www.ceskatelevize.cz/program

V rámci slavnostního večera Ceny Anděl 2008 vystoupí skupina Gipsy.cz s písní Aven Romale, s níž bude reprezentovat ČR v mezinárodní hudební soutěži Eurovision Song Contest 2009 v Moskvě. O výběru písně rozhodli diváci ve svém sms hlasování, které probíhalo od 1. do 14. 3. Jeho výsledek oznámila ČT v průběhu Noci s Andělem v sobotu 14. března. Více informací: www.eurosong.cz

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon