Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

„Nalaďte“ si TERNO!

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Už je to víc než půl roku od doby, kdy občanské sdružení Romea spustilo pravidelné vysílání televizního pořadu o mladých a nejen pro mladé TERNO. Za tu dobu přineslo řadu reportáží o mladých Romech, kteří jsou nadaní v nejrůznějších oborech. Hostem reportáže se však může stát každý mladý Rom, který svůj volný čas tráví efektivněji než bloumáním po ulicích. „Všechna setkání s lidmi, se kterými jsme doposud natáčeli, pro mě byla vždycky nesmírně obohacující. Každý rozhovor s někým zajímavým je pro mě opravdovým svátkem,“ uvedl moderátor pořadu Tomáš Bystrý.
Protože TERNO je o mladých lidech a i samotní tvůrci pořadu ještě studují střední školu, ponese se letní díl v duchu prázdnin. „Na léto plánujeme díl věnovaný letním láskám, prázdninám, dovoleným, ale i brigádám,“ prozradil Tomáš Bystrý.
Ještě před tím ale tvůrci pořadu potěší všechny ty, kteří nestihli všechna koncertní vystoupení letošního Khamora. Právě pro ně je určen speciální díl s exkluzivním ohlédnutím za jednotlivými koncerty festivalu Khamoro. Po prázdninách bude na diváky TERNA čekat nejedno překvapení. Velkou změnou bude rozšíření realizačního týmu Tomáše Bystrého a kameramana Ondřeje Šáchy o další moderátorskou tvář. To však není vše. Chcete-li vědět víc, „nalaďte“ si v září www.romea.cz/romeatv.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon