Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Ocenění pro Nízkoprahový klub Likusák

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Česká asociace streetwork a Nadace Vodafone ČR letos už popáté udělily Časovanou botu 2006, což je ocenění práce organizací i jednotlivců působících v oblasti streetworku a nízkoprahových sociálních programů.

Hlavní cenu za největší přínos v oboru nízkoprahových sociálních služeb v kategorii Osobnost roku získal letos Tomáš Brejcha, ředitel programu Jihočeský streetwork a v kategorii Pracovní tým roku pracovníci nízkoprahového komunitního centra Diakonie Rokycany.

Nízkoprahový klub Likusák (RATOLEST BRNO) letos sice hlavní cena minula, ale dvě čestná ocenění si z Prahy odvezl. Jedno dostal klub a druhé Martin Holiš (koordinátor programu a vedoucí NZDM Likusák).

Z téměř třiceti zaslaných nominací obdrželi další čestná uznání: nízkoprahový klub PVC Blansko, Proxima sociale o.s. (komunitní centra Krok a Jižní pól v Praze a Jindřich Vobořil ze sdružení Podané ruce, o.s.)

Udělení výroční ceny Časovaná bota 2006 současně ukončilo první osvětovou kampaň na podporu nízkoprahových klubů pro děti a mládež v ČR, kterou ČAS a Nadace Vodafone ČR za podpory nadace VIA a Nadace rozvoje občanské společnosti odstartovaly v říjnu roku 2006

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon