Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Poslední volná místa v PC kurzu ROMEA!

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

V rámci projektu „Podpora Romů v Praze“ pořádá sdružení Romea již čtvrtý běh PC kurzů pro začátečníky. V minulých třech kurzech bylo úspěšně vyškoleno 16 účastníků. Mnozí z nich již získali zaměstnání nebo zaznamenali postup ve své stávající práci. Čtvrtý běh kurzu je příležitostí pro další zájemce. Nyní je jedna z poslední šancí se do kurzu přihlásit, protože již mnoho volných míst nezbývá.

Účastníci kurzu si osvojí základní práci s počítačem, naučí se ovládat operační systém Windows a programy MS Office – Word, Excel a Internet Explorer. PC kurzy otevřou absolventům nové možnosti v zaměstnání a dalším vzdělávání. Kurz začíná 25. září a končí 18. října 2007. Výuka probíhá v Internetovém centru (Moravská 43, Praha 2). Vyučuje se 6 hodin týdně- úterý 16:30- 19:30 a čtvrtek 16:30- 19:30.

Maximální počet osob v jednom kurzu je 10. Zájemci se mohou hlásit elektronicky na email vzdelavani@romea.cz, telefonicky na číslo 257 322 987 nebo osobně v kanceláři sdružení Romea na adrese Žitná 49, Praha 1. Uzávěrka k podávání přihlášek je 15. září 2007. Absolventi kurzu získají nejen osvědčení o jeho úspěšném absolvování, ale díky účasti se seznámí s dalšími možnostmi, které nabízí projekt „Podpora Romů v Praze“.

Nezapomeňte, že můžete navštěvovat naše bezplatné internetové centrum v Moravské ulici 43, kde se dozvíte další informace. Pokud si chcete finančně přilepšit v dobrém zaměstnání, můžete využít nabídky našeho zprostředkovatele práce a možností internetové burzy práce. V České republice je dnes nejvíce volných pracovních míst od roku 1991, tak neváhejte a kontaktujte nás, pomůžeme vám jedno z nich získat!.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon