Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Přihlašte svou kapelu do soutěže festivalu Habrovka!

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Organizátoři pražského festivalu Habrovka 2008, který dává každoročně velký prostor romským umělcům a jehož šestý ročník bude probíhat 6. a 7. června 2008, vypisuje soutěž pro nadějné kapely. Přihlásit se mohou hudební skupiny jakéhokoliv žánru v maximálním počtu pěti hráčů. Soutěž je zaměřena na začínající kapely, proto je omezující podmínkou, že těleso za sebou nemá vystupování na velkých festivalech a nevydalo ještě nosič u renomovaných hudebních vydavatelství. „Víme, že existuje celá řada mladých romských skupin, tvořených výjimečně talentovanými muzikanty. Prostřednictvím soutěže bychom jim chtěli dát možnost vyniknout“, řekl pro server ROMEA Matouš Bořkovec z vedení festivalu.

První kolo soutěže začíná 1. února 2008 internetovým hlasováním na stránkách festivalu www.habrovka.cz Do této části nasadí kapely soutěžní skladbu, pro kterou budou moci diváci hlasovat. Internetové klání končí 15. května a vzejdou z něj 4 postupující, kteří se zúčastní hlavního kola na festivalu Habrovka 2008. Do finále bude nasazena jedna kapela na základě rozhodnutí poroty.

Svou soutěžní skladbu mohou kapely posílat už nyní na mail info@habrovka.cz. Podrobné podmínky soutěže najdete na www.habrovka.cz.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon