Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Staňte se Česko-slovenskou Miss Roma 2012

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Chcete se stát Česko-slovenskou Miss Roma 2012? Nebo ve svém okolí znáte neobyčejnou romskou dívku?

Finále soutěže Česko – Slovenská Miss Roma 2012 proběhne 19. května 2012 od 20.00 hodin v kulturním domě Horní Valy Hodonín.

Pokud znáte hezkou a příjemnou dívku z našich řad, která by mohla důstojně reprezentovat Vaše město, tak ji oslovte a zašlete její fotografii na email: srnm@srnm.eu. Finálového večera se zúčastní šest dívek z Česka a šest ze Slovenska. Tradičním moderátorem večera a celé soutěže je Honza Čenský. Přihlásit je můžete do 28.2.2012, kdy proběhne uzávěrka přihlášek.
Vzhledem k tomu, že se jedná o Česko – Slovenskou Miss Roma 2012, se do výběrového kola mohou přihlásit dívky, které se již i dříve zúčastnily soutěže v ČR.

Výběr finalistek se uskuteční první týden v měsíci březnu 2012 a dívky budou obeznámeny s výsledkem písemně.

Před finálovým večerem potom proběhne pro finalistky, které budou vybrány do finále soutěže sedmi denní soustředění v rekreační oblasti Lučina u Strážnice na hotelu Radějov. Toto soustředění včetně celodenní stravy je hrazeno organizátorem. Organizátorem bude hrazeno i další materiální zabezpečení pro dívky do soutěže, nikoliv doprava finalistek na soustředění, finále a zpět.

Požadavky na výběr dívek:

Věk: 17 – 21
Výška: minimálně 165cm
znalost romského tance

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon