Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Legendární Kale oslaví Mezinárodní den Romů v Praze v Jazz Docku se zpěvačkou Sárou Marcinovou

05. dubna 2024
Čtení na 1 minutu
Skupina Kale (FOTO: se svolením Ara Art)
Skupina Kale (FOTO: se svolením Ara Art)
V sobotu 6. dubna se v rámci oslav Mezinárodního dne Romů v Praze, které pořádá spolek Ara Art, koná koncert legendární skupiny Kale. Akce se uskuteční v oblíbeném klubu Jazz Dock na Janáčkově nábřeží na Smíchově, začátek je naplánován na 22 hodin.

Jan Dužda jr., baskytarista skupiny Kale, vyjádřil své nadšení z možnosti připojit se k oslavám tohoto významného dne. “Mezinárodní den Romů vnímáme všichni jako velmi důležitou událost a pražským koncertem chceme přispět k jeho připomínce i oslavě. Jsme rádi, že se nám podařilo spojit naši iniciativu právě s Ara Art  a být tak součástí jubilejního desátého ročníku oslav v jejich režii,” uvedl pro zpravodajský server Romea.cz baskytarista Kale.

Rokycanskou skupinu, kterou mezinárodně proslavila především éra devadesátých a nultých let v níž doprovázela zpěvačku Věru Bílou, na pražském koncertě pěvecky podpoří zpěvačka Sára Marcinová.

Vstupenky v ceně 270 – 450 korun lze zakoupit na místě, nebo online přímo na stránkách Jazz Docku.

Jubilejní 10. ročník oslav Mezinárodního dne Romů, který v Praze pořádá organizace Ara Art, nabídne bohatý program i v neděli. Vyvrcholí pak slavnostním galakoncertem v pondělí 8. dubna. Mediálním partnerem pražských oslav Mezinárodního dne Romů je zpravodajský server Romea.cz.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon