Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Monika Bagárová ruší megakoncert v O2 areně! Co jí k tomu vedlo?

07. května 2024
Čtení na 1 minutu
Monika Bagárová (FOTO: Wikimedia Commons, Ladislav Luppa)
Monika Bagárová (FOTO: Wikimedia Commons, Ladislav Luppa)
Zpěvačka Monika Bagárová oznámila zrušení svého plánovaného koncertu v O2 areně, který se měl konat 12. září 2024. Důvodem je podle jejích slov ztráta radosti z pořádání takové akce.

Bagárová, která se proslavila již jako patnáctiletá účastí v soutěži Česko Slovenská SuperStar, sdílela své rozhodnutí na Instagramu a informace se objevila i na oficiálních stránkách O2 areny. Zpěvačka uvedla, že “vše, co dělá, dělá s radostí” a že se snaží tuto radost předávat dál.

“Bohužel ale z mého Vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet až úplně zmizela. Dělat cokoliv bez radosti nedává smysl mě, jistě ani vám. Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte,” uvedla Monika Bagárová na sociální síti.

Bagárová vyjádřila vděčnost svým fanouškům, kteří se na koncert těšili, a slíbila, že se s nimi setká na dalších, i když komornějších, akcích. Zároveň se omluvila a vysvětlila, že její rozhodnutí bylo motivováno “mnoha důvody, které jsou pro ni zásadní,” a zdůraznila svou lidskost a zranitelnost.

Proces vrácení vstupného bude zahájen okamžitě, jak zpěvačka uvedla ve svém příspěvku, na stránkách O2 areny se uvádí, že to bude možné “v nejbližších dnech.”

Monika Bagárová na sebe upozornila, když se v pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar umístila na pátém místě. Jen o rok později, v roce 2010, se její klip objevil na MTV. Následně vydala desky Shining (2011) a později Silnější (2022). Monika Bagárová je známá nejen svou hudební kariérou, ale také účastí v televizních soutěžích jako StarDance a jako porotkyně v SuperStar.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon