Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Jan Bendig: Nový videoklip s Tebou vám má připomenout, že na světě může být i krásně

19. února 2021
Čtení na 1 minutu

Na Den svatého Valentýna oslavil Jan Bendig sedmadvacáté narozeniny. K nim nejen sobě, ale i svým fanouškům nadělil dárek v podobě nového videoklipu S tebou, který před čtyřmi dny zveřejnil na Youtube. Klip, který se točil minulé léto v Tunisku, má za tuto dobu 140 tisíc zhlédnutí.

„Chtěl jsem pro vás natočit pozitivní zamilovanou skladbu, protože si myslím, že zla a smutných zpráv je kolem nás teď až moc. Proto i takový videoklip, který vám má připomenout, že na světě může být i krásně. Doufám, že se mi to povedlo,“ uvádí ke klipu Jan Bendig na svém oficiálním facebookovém profilu. V něm si zahrála i Lucie Bikárová, finalistka loňské Superstar.

VIDEO

Autorem hudby je Jiří Vidasov, který spolupracuje s dalšími úspěšnými interprety, například s Danem Bártou, Bárou Basikovou, Yannou a Evou Burešovou. Autory českoromského textu jsou Refew, Barbora Bagárová a Jan Bendig.

Scénář a režii klipu, který je především sestřihem vzpomínek z tuniské dovolené, obstaral Lukáš Rejmon. Ten je zároveň Bendigovým producentem. Kameramany klipu jsou Jan Strach a Nikita Rublev.

Jak zpěvák pro server Topvip.cz uvedl, pro příští narozeninovou oslavu si dává za cíl vyprodaný koncert v pražské hale Forum Karlín. „Udělám maximum pro to, aby to byla nezapomenutelná show, a pevně věřím, že za rok budeme opět žít v bezpečném světě,“ plánuje zpěvák.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon