Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Jan Bendig ovládl se svou písní hitparádu Óčko chart. Na léto plánuje koncerty a i proto vyzývá, aby se lidé nechali naočkovat proti koronaviru

20. dubna 2021
Čtení na 1 minutu

Píseň Jana Bendiga s názvem “S tebou” už čtvrtým týdnem válcuje hitparádu hudební televizní stanice Óčko. Videoklip k této písni má na serveru YouTube téměř 700 tisíc shlédnutí. Píseň s nádechem lásky, pozitivní energie a slunce se natáčela loni v létě v Tunisku. Letos v létě, pokud to pandemická situace dovolí, plánuje Bendig vystoupení po celé ČR, ale i v zahraničí.

„Jsem moc rád, že se moje písnička udržela čtyři týdny na prvním místě hitparády Óčko chart. V roce 2021 se tohle žádnému umělci z České republiky nepovedlo. Jsem moc rád právě kvůli tomu, že je písnička zpívaná v češtině i romštině, což se moc často v hitparádách neobjevuje,“ řekl pro zpravodajský server Romea.cz Jan Bendig.

Pandemická situace v České republice zatím nedovoluje umělcům koncertovat a mnozí z nich to řeší online přenosy svých koncertů, nebo se soustředí právě na psaní nových písní a vytváření videoklipů.

„Zanedlouho vyjde můj další videoklip. Smutná romská balada, která bude poctou všem zemřelým rodinným příslušníkům mých fanoušků,” dodal Bendig, který plánuje na léto vystoupení, jak v České republice, tak v zahraničí. “Doufám tedy, že se pandemická situace zlepší a já se budu moci, po více jak sedmi měsících, postavít na koncertní pódia,” dodal Bendig.

“I proto bych rád apeloval na lidi, aby se nebáli očkování a nečetli dezinformační weby. Je důležité, abychom se společně z této situace dostali,” uvedl Jan Bendig s tím, že by do léta ještě rád natočil další dva videoklipy

Příští rok chce pak uspořádat velký narozeninový koncert ve Foru Karlín.

VIDEO

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon