Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Divoké kočky a Dante opouštějí X factor

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

S televizní pěveckou soutěží X Factor se v neděli po třetím finálovém večeru rozloučili Divoké kočky s Dantem. Jejich vyřazení, o kterém nejprve nízkým počtem hlasů rozhodli diváci televize Nova, zpečetila porotkyně Gábina Osvaldová. Z deseti finalistů dostala od diváků nejméně hlasů také Anna Ungrová.


“Když se to lidem nelíbí, tak tu prostě nebudeme,” reagoval na vyřazení ze soutěže rapper Dante. “Naprosto přibližný zpěv až naříkání,” hodnotil jejich výkon porotce Ondřej Soukup. “Je to čím dál stejné,” poznamenala Osvaldová.


ČTĚTE TAKÉ

X Factor: Ne vždy je potřeba „jít přes mrtvoly“


Dvojici zpěvaček dal s rapperem při konkurzu dohromady Petra Janda, frontman skupiny Olympic.
Příští neděli čeká zbylou devítku finalistů “Karlova noc”. Soutěžící zazpívají písně dvou největších Karlů v historii české pop music, skladatele Karla Svobody a zpěváka Karla Gotta.

Příští neděli se představí v kategorii sólistů od 15 do 24 let kromě Kamily Nývltové a Anny Ungrové také Pavlína Ďuriačová a David Gránský. V kategorii starších sólistů postoupila s Ondřejem Rumlem a Jiřím Zonygou také Martina Pártlová. V kategorii vokálních skupin zazpívají favorizovaná šestice brněnských herců All X a trio Za 5 dvanáct.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon