Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

ROMEA spouští online psychologickou poradnu pro děti a mládež

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Občanské sdružení ROMEA zahajuje psychologickou poradnu pro děti a mládež, která vzniká v rámci aktivit časopisu Romano voďori, který je realizován v rámci projektu Vzájemnou spoluprací neromských a romských žáků k odstranění rasismu a xenofobie ve školách a ve společnosti. Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Radit dětem a mládeži v jejich těžkých životních situacích, ale i s méně závažnějšími problémy a starostmi, bude Dana Hajná.

Dana Hajná je klinická psycholožka se zkušeností práce v krizovém centru pro mládež a v krizovém centru pro dospělé. Nyní má soukromou psychologickou praxi v Praze.

V této chvíli je možné dotazy do psychologické poradny zasílat na emailovou adresu
poradna.vodori@gmail.com
. Své dotazy mohou děti zasílat anonymně – tedy pod přezdívkou nebo fiktivním jménem. Měly by ale uvádět alespoň věk, přibližné místo bydliště, aby je mohla psycholožka v případě potřeby odkázat na příslušné místní instituce. Současně by na sebe děti měly uvést emailovou adresu, aby jim mohla psycholožka na jejich dotaz odpovědět.

Začátkem příštího roku bude možné dotazy vedle zasílání emailem vkládat i přímo na web do připraveného formuláře. Nejzajímavější dotazy budou anonymně uveřejněny v časopise Romano voďori.

KAM DÁL?


 

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon