Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Soutěž Internetové burzy práce už má své vítěze

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Po více než třech měsících ukončila Internetová burza práce soutěž o CD Gipsy.cz a vylosovala tři výherce. Ti se mnohou těšit na nové CD s názvem Romano hip hop, podepsané navíc všemi čtyřmi členy kapely Gipsy.cz.

„Vzhledem k povaze internetu se soutěže účastnili lidé z celé České republiky. Ačkoliv je projekt primárně zaměřen na Prahu a její blízké okolí, ukázalo se, že o služby Internetové burzy práce mají zájem lidé z různých koutů republiky, nejvíce však z Moravskoslezského kraje. Měli jsme ovšem i zájemce o inzerovaná místa na Slovensku,“ uvedla koordinátorka Internetové burzy práce Stanislava Ondová.

Soutěže se zúčastnily více než tři desítky lidí. Podmínkou účasti bylo zodpovězení sedmi otázek dotazníku, jehož cílem bylo zjistit, jaká je míra spokojenosti s burzou práce, případně, co na ní lidem chybí. Dle dotazníků třetině zúčastněných pomohla Internetová burza práce najít zaměstnání. Pakliže ne přímo jim, pomohly stránky alespoň někomu z jejich okolí. Největší zájem projevili soutěžící o manuální práce a zaměstnání v sociální oblasti.

„Dotazníky nám ukázaly, že většina klientů je s nabídkou Internetové burzy práce velmi spokojena. Naše služby klientům budeme však i nadále zdokonalovat a přizpůsobovat jejich potřebám“, dodala Ondová.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon