Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Komentáře

X Factor: Ne vždy je potřeba „jít přes mrtvoly“

31. ledna 2012
Čtení na 2 minuty

Život je o paradoxech. Dnešní (nedělní) X faktor to potvrdil. Divoké kočky společně s Dantem vypadli po nejlepším výkonu, který předvedli v celém průběhu soutěže. Samozřejmě to se stává, takový je život. Ovšem připadá mi neuvěřitelné, že kat jejich osudu v X faktoru, Gábina Osvaldová, dala přednost Aničce Ungrové, která se svým výkonem ani na míle nepřiblížila pěvecké kvalitě Divokých koček.

ČTĚTE TAKÉ

Divoké kočky a Dante opouštějí X factor

Nepochopitelně kruté se mi zdá i hodnocení Ondřeje Soukupa, který si evidentně vybral Divoké kočky a Danteho za ty, jež mají dnes vypadnout. Obzvláště prohlášení, že výkon děvčat nemá nic společného se zpěvem je nesmyslný.

Chápu, že Soukup musí hájit svoje ovečky, ovšem měl by to dělat s určitým vkusem, tak, jak to dělá třeba Petr Janda. Ten po druhém výkonu – opravdu žalostném – Aničky Ungrové během jednoho večera mohl zvolit podobný slovník jako Soukup, ovšem přesto zůstal nad věcí a volil slova velmi mírná.

Skutečně zklamaný jsem z Gábiny Osvaldové. Vůbec vlastně nebyla schopná vysvětlit, proč dál posílá Aničku Ungrovou na úkor Divokých koček. Slova o tom, že je zvědavá, co Anička předvede příště, byla plytká a nic neříkající. Zřejmě i u ní zvítězila taktika, jež jí velí se svým manželem Ondřejem co nejrychleji „zlikvidovat“ favority Petra Jandy, poté si to o celkové vítězství rozdají již pouze jejich oblíbenci. Jen aby se nepřepočítali, All X jsou velmi silní a podle mě – zaslouženě – celou soutěž vyhrají, i když to nejsou žádní velcí zpěváci. X factor ovšem není pouze pěvecká soutěž, a to tajemné X mají právě především All X.

Divoké kočky se loučily se soutěží se ctí. Obě děvčata zpívala výborně, podle mého názoru jim paradoxně ublížilo spojení s Dantem, jehož rap má sice nasazení, ovšem totéž se již nedá říct o jeho kvalitě a citu pro rytmus.

Přeji Divokým kočkám úspěšnou kariéru, pokud budou pracovité a narazí na ty správné producenty, mohou být úspěšné. Ondřeji Soukupovi jeho chotí přeji více soudnosti při posuzování kvalit jednotlivých soutěžících, není potřeba vždy „jít přes mrtvoly“, přece jen jde o soutěž a ne třetí světovou válku.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon