Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Startuje třetí ročník mezinárodního hudebního projektu Talent La Sophia

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Občanské sdružení La Sophia se na různých úrovních věnuje charitativním aktivitám zaměřeným na pomoc těm, kteří neměli v životě tolik štěstí a jejichž výchozí pozice je ztížena. Organizuje již třetí ročník mezinárodního hudebního projektu Talent La Sophia.

Kdo se může projektu zúčastnit:
Všechny hudebně nadané děti z dětských domovů a ze sociálně znevýhodněných rodin ve věku 8-18 let z celé České a Slovenské republiky.

Umělecká porota složená z odborníků bude posuzovat míru talentu u dětí v oborech – Hra na hudební nástroj nebo zpěv.

Regionální kola projektu Talent La Sophia se budou konat v Praze, Brně, Bratislavě, Košicích. Castingy v ostatních městech se budou konat podle zájmu a počtu přihlášených dětí v jednotlivých regionech. Všem přihlášeným dětem podáme informace o místě a času konání vždy měsíc dopředu před konáním regionálního kola v daném městě.

Nejlepší talentované děti získají nejen hodnotná ocenění, ale dále:
• budou mít možnost spolupracovat s profesionálními hudebníky a pedagogy na soustředění, které bude plně financovat La Sophia o.s
• možnost účastnit se koncertů pořádaných občanským sdružením La Sophia, nebo koncertů a akcí, na kterých se La Sophia spolupodílí
• příspěvek na základních uměleckých školách či konzervatořích
• věcné dary jako např.hudební nástroje

Pokud máte ve svém okolí hudebně talentované děti, připojte se k nám a přihlaste je do našeho projektu. Ozvěte se nám a nebo rovnou vyplňte přihlášku, kterou najdete na našich webových stránkách www.lasophia.cz.

Přihlášku nám pošlete na email info@lasophia.cz.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon